(tyto statistiky vycházejí ze 770 hodnocení našich zákazníků)

Recenze zákazníků, kteří u nás nakoupili:


Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Odborný prodejce robotických vysavačů, po telefonickém rohovoru mi byl doporučen jiný typ
+ Prodejce přidal i rady ke každodennímu provozu + Zboží přišlo do 24 hodin i před Vánoci

2017-12-06

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Dlouholetý zákazník.
+ Rychlost dodání a komunikace

2017-11-27

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
rychlá dodávka do 24 hod

2017-11-10

Hric
5.005.005.005.005.00
Velmi vstřícný přístup v jednání. Obchod mne sám kontaktoval s posunutím termínu doručení o 1 den. Velmi oceňuji.

2017-10-6

caha
5.005.005.005.005.00
Maximalni vstricnost, zbozi dorazilo, ale melo vadu z vyroby (za coz pochopitelne obchodnik nemohl), po zavolani mi pan nabidnul vraceni penez nebo zbozi od jineho vyrobce, zvolil jsem zbozi a bez jakychkoliv problemu a prutahu ze strany obchodu jsem dostal obsilkou nove. Ocenuji cestne a ferove jednani!

2017-10-23

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Solidní jednání. Zboží bylo objednáno v době, kdy obchod na stránkách uváděl, že má týdenní dovolenou a upozorňoval na to, že zboží bude dodáno až po ní. Přesto nás za pozdější dodání zboží odškodnil slevou ceny zboží. Děkujeme.

2017-09-8

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
+ rychlost dodávky + vstřícný personál + skvělá komunikace po telefonu

2017-09-11

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
+velmi rychlý nákup + jeden z nejlevnějších obchodů co jsem měl možnost vyzkoušet

2017-08-22

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Rychlost

2017-08-20

Miroslav Brož
5.005.005.005.005.00
+ Neuvěřitelná vstřícnost při řešení problému
- O ničem nevím

2017-08-18

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Velmi dobrá komunikace, ochota.

2017-08-17

Luděk
5.005.005.005.005.00
+ cena, rychlost, doprava

2017-08-14

jarda
5.005.005.005.005.00
přehledně uvedený sortiment v nabídce obchodu s potřebnými technickými údaji pro kupujícího

2017-08-15

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Hodnotím kladně celou objednávku od počátku až do doručení. Po obdržení zboží, jsem potřebovala informaci ohledně použití jemnějšího košíku do vodního vysavače. Po odeslání dotazu e-mailem - téměř obratem se mi ozval pracovník Poolservisu a můj dotaz zodpověděl a vysvětlit způsob použití. Jsem spokojena.

2017-07-31

Chlup-st
5.005.005.005.005.00
Vše o.k.

2017-07-27

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
VÝHODNÉ CENY

2017-07-28

Zbyněk
5.005.005.005.005.00
Objednáno a do dvou dnů dodáno. Doporučuji...

2017-07-23

Josef
5.005.005.005.005.00
Rychlý nákup z domova a přehlednost stránek

2017-07-22

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
+ Ochota, vstřícnost

2017-07-21

Pavel Gruber,Plzeň
5.005.005.005.005.00
Jsem spokojený s obchodem a jednáním pana majitele. Je ochoten poradit s problémem s bazenem kdykoliv i mimo pracovní dobu. Uděluji velkou 1 podtrženou.

2017-07-21

Ověřený zákazník
4.504.504.504.504.50
cena

2017-07-24

Zdenka
5.005.005.005.005.00
SUPER, jediný obchod , kde byl Náhradní žlutý díl pro Zodiac Pacer - diafragma. Takže jsem ušetřila 4 000,-Kč. Jinak bych musela zakoupit celý nový vysavač.

2017-07-13

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
nakupujte

2017-07-12

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
rychle dodani

2017-07-10

vilkam
5.005.005.005.005.00
velice doporučuji,vše ok, kvalitní zboží za levno
+ vstřícné jednání + rychlé dodání

2017-07-7

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
cena

2017-07-10

Petr 40
4.504.504.504.504.50
super

2017-07-1

Evik
5.005.005.005.005.00
Výhodu

2017-07-2

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Rychlost

2017-06-30

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Rychlá komunikace, rychlé dodání.
+ Oproti konkurenci cca. o 1000 Kč nižší cena a to u náhradní cely, která všude jinde stojí 12,700 Kč je hodně. Při popisu nefunkčnosti to byl jediný Eshop, kde mi řekli, že cela už je špatná. Všude jinde chtěli, abych poslal jednotku a celu na testování. Navíc cela byla skladem a dodání proběhlo do druhého dne.
- Nenašel jsem.

2017-06-30

Lisien
5.005.005.005.005.00
Kromě nákupu jsem získal i dobré rady.

2017-06-25

jindrich
5.005.005.005.005.00
Doporučuji

2017-06-24

rostan10
5.005.005.005.005.00
Určitě doporučuji

2017-06-22

svata
5.005.005.005.005.00
S nákupem jsem byl spokojen

2017-06-20

Stenlii
5.005.005.005.005.00
doporučuji, kvalitní služby i jednání

2017-06-16

Lenka
5.005.005.005.005.00
Názor na obchod velmi dobrý, všem bych doporučila.
- Bohužel jsem vybrala dopravu českou poštou a zásilka místo následující den byla doručena až za tři dny :-(

2017-06-16

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
super obchod,velká rychlost dodání

2017-06-13
Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Výborný obchd. Všem doporučuji.
+ Pohotový, super ceny.
- Žádné

2017-06-12

Starší recenze si můžete přečíst přimo na stránkách Heureky zde.